Foredrag 2023

Foredrag/debat med Jan Printz. Cand. Scient i biologi og matematik, selvstændig, underviser & lommefilosof.

Hvis man gennemgår alle dem der har spået om fremtiden, kan man konkludere at der er meget få der rammer nogenlunde rigtigt. Men måske er det ikke er så vigtigt at ramme rigtigt, men meget mere at vælge at bevæge sig en rigtig god vej mod en god fremtid.

Hvad skal der til for at kalde os en succesfuld art, hvordan kan vi øge odds for at vi bliver en succesfuld art og vil det øge odds hvis flere tænkte over dette? 

Jeg vil give mit bud, set med mine biologiske og matematiske briller.

Her vil jeg også komme ind på hvorfor det egentlig er ret vigtigt at vide noget om biodiversitet og bæredygtighed som er 2 vigtige faktorer i FN’s Verdensmål.

Foredraget har sagtens inddrage debat med de fremmødte. Det kan vare fra 20 minutter til 3 timer. Det vil være optimalt med en storskærm, som jeg kan koble min laptop til.

De to hjemmesider planetearthvaluesthemost.org og homovictoria.org er innovative udløbere af mit arbejde med at øge kvaliteten indenfor musik udgivelser i mit lille firma Printz Music (CVR 38636251) – Så sig endelig til, hvis I også ønsker en debat omkring, hvordan I kan arbejde mere innovativt omkring bæredygtighed og/eller FN’s Verdensmål.

– o –

  1. foredrag er på Brøndby Gymnasiums Saloner 10.1.2023